Wie ben ik? 

 

Ik ben er 9 jaar geleden achter gekomen dat ik hoog gevoelig ben ,nadat ik een moeilijke beslissing had genomen en ik daardoor heel erg op mezelf ben aangewezen.
Ik ben heel diep in mezelf gaan kijken en erachter gekomen dat daar verschillende onbewuste patronen zaten, die ik bewust heb gemaakt door verschillende spirituele cursussen te volgen en innerlijk werk te doen.
Ik heb daardoor blokkades en angsten aangekeken,vergeven en verwerkt. Ik kwam zo steeds meer in mijn innerlijke rust.

Ik ging mezelf steeds meer herinneren van mijn baby en kinderjaren en kwam er zo achter dat ik altijd hoog gevoelig ben geweest.Op jonge leeftijd kon ik andere mensen aanvoelen. Ik begreep dat toen niet omdat de mensen om me heen zich aan de buitenkant anders gedroegen dan hoe ik ze zag en voelde.
En ben daardoor in verwarring gebracht en heb besloten om mezelf op slot te zetten om geen afwijzing en pijn meer te voelen.
 

Doordat ik 9 jaar geleden in een verdrietige situatie ben gekomen is al mijn verdriet wat ik jaren op slot heb gezet eruit gekomen. En dit ben ik stukje bij beetje gaan verwerken en er zo achter gekomen dat mijn hoog gevoeligheid een kracht is.

Nu ik mezelf steeds beter leer kennen en weet wie ik ben kan ik nu goed onderscheiden wat van mij is en wat van een ander.  

Ik kan andere mensen om me heen goed aanvoelen en voel waar hun patronen en blokkades zitten terwijl ze daar zelf nog niet bewust van zijn. 


Ik voel het als mijn missie om deze mensen te begeleiden en te coachen zodat ze ook hun innerlijke rust kunnen ervaren om zo in contact te komen met hun talenten. En nog meer uit het leven te  halen en zo leren om beslissingen vanuit het hart te nemen.
 

 

Ik heb ervaren dat er dan bijzondere wonderlijke gebeurtenissen plaats vinden.