Recensie 31 januari 2023:

Een review schrijven is simpel. Iets positief schrijven over de ervaring die je hebt gehad, zo gedaan ( zou je denken), maar de ervaring die ik heb gehad tijdens de energy healing sessie met/bij Nienke afgelopen vrijdag, was niet alleen positief, het was magisch. En nog steeds probeer ik voor mezelf de woorden te vinden die kunnen omschrijven wat er precies gebeurd is. Maar dit kun je van me aannemen, Nienke heeft een prachtige safespace gecreëerd waar energie mag/kan vloeien. Dus mocht jij dit lezen en net als ik op je spirituele journey zijn, maar je ‘ geblokkeerd ‘, onbegrepen of bedrukt voelen en wil je voor het eerst je eigen energie voelen vloeien, dan raad ik een healingsessie bij Nienke zeker aan. Ikzelf ga zeker nog eens terug, al is het maar om nog eens zo’n fijn(e) gesprek/ ervaring te hebben.

Nienke dank je wel voor het mede mogelijk maken van deze onvergetelijke levenservaring, dank je wel voor de veiligheid die je me hebt laten voelen en dank je wel voor de deur naar het bewijs binnen in mij die je hebt helpen open zetten. Beter 👌🏻dan dit kan ik het niet beschrijven.❤️

Recensie 13-12-2022:

Ik heb een mooie Workshop van hoofd naar hart beleeft bij Nienke. Het heeft me heel veel helderheid en omkeer gebracht in mijn gedachte goed. Dit heeft voor mij het gevoel gegeven dat elk einde een nieuw begin is en dat je anders mag zijn.
Het leven is zo veel mooier als je het ook kan zien..dankjewel Nienke.

Recensie 09-05-2022

Ik zag de aanbieding op Instagram, 33,33 een aardig bedrag waarin ik wel is wilde proberen wat en of het iets voor mij was.

Ik betrapte mezelf erop dat ik al blij werd met het idee dat ik iets voor mezelf besproken had. In deze drukke tijd heel welkom om ook aandacht voor jezelf te hebben.

Nienke is een lieve vrouw. Ze straalt ook uit dat je mag zijn wie je bent. Bij binnenkomst waren de kaarsje op tafel aan met de kaartjes die ik later eentje mocht trekken.
Het was gezellig en fijn ongedwongen spontaan ontspannen. En zo ging ik de Reading in. Het bracht me zoveel. En het belangrijkste mijn vermoeidheid die weg was gegaan.
Nog elke dag denk ik eraan terug hoe bijzonder deze Reading voor mij was en hoeveel het mij gebracht heeft. Ik geniet er nog elke dag van.
Ik kom zeker nog vaker. Dankjewel nienke voor wat je me gaf ❤️

Recensie: 21-05-2022

Ik heb al een hele zoektocht achter de rug in de reguliere en alternatieve geneeskunde en heb 3 jaar geleden besloten dat alleen ik mijzelf kan genezen. Ik heb  2 auto-immuunziektes en die combinatie maakt het lastig. Nu alle puzzelstukjes op zijn plek lijken te vallen kwam Nienke op mijn pad.  Ik moest daar heen zei mijn gevoel voor het laatste  puzzelstukje.  Ik had meteen een goed gevoel bij Nienke.  Eerst gesproken over mijn geschiedenis van mijn gezondheid. Het eerste wat ze zei is dat ik mijn zelf kan genezen en dat ik ook ga genezen, beide kregen we kippenvel. Dit was geen TOEVAL.  Nienke heeft mij daarna een HEALING gegeven die heel prettig voelde.  Verder heb ik nog een meditatie voor thuis gekregen om die iedere dag te doen.  Jezelf helend vermogen stimuleren, zodat stapje voor stapje jezelf kunt genezen/herstellen. Ik heb vertrouwen in een mooie toekomst. Nienke bedankt voor je ondersteuning.

Marc

Recensie 1-7-2022:

Na een moeilijke periode ben ik opzoek gegaan naar me zelf. Wie ben ik, waar sta ik voor en natuurlijk innerlijk rust.

Door meditatie ben ik mezelf gaan ontplooien. Helaas kwam ik voor mijn gevoel niet helemaal in contact met mezelf.

Zorgvuldig gekozen voor een healing bij Nienke.

Tijdens deze sessie heb ik ontdekt dat ik toch wat bagage nog niet helemaal los heb kunnen laten.

Nienke heeft dit goed kunnen detecteren en mij hier door heen begeleiden.

Met het advies van Nienke heb ik mijn kristal kunnen vinden.

Maar voornamelijk contact met mijn hart kunnen maken waardoor mijn meditaties dieper voelen.

Nienke nogmaals bedankt voor deze bijzondere reis.