Beste ouders van (hoog) gevoelige kinderen,

 

Ik ben hooggevoelig. Ik heb dit altijd als last gevoeld maar sinds ik ontdekt heb dat dit juist mijn kracht is, is er een nieuwe wereld voor mij open gegaan.

 

Hoe heb ik dit nu ontdekt?

 

Eigenlijk heel simpel door voor mezelf te kiezen en mijn keuzes vanuit mijn hart te maken. Achteraf gezien heel simpel maar als je er midden in zit voelt het anders. Door de juiste mensen om je heen te hebben die je begeleiden en vertrouwen en kracht geven ben ik gekomen waar ik nu ben.

Ik heb meerdere spirituele cursussen gevolgd die mij in contact hebben gebracht met mijn innerlijke kind. Ik heb haar de afgelopen 2 jaar aandacht, liefde en begrip gegeven dit had ze zo nodig om te worden wie ze echt is.

 

Ik ben Nienke van den Boom en ben energetisch kindercoach.

 

Mijn missie is om mijn aandacht, liefde en begrip door te geven aan alle (hoog) gevoelige kinderen die hier hulp bij nodig hebben. Om ze zo in hun kracht te laten komen en hun talenten te gaan ontdekken.

 

Wat bied ik aan?

 

Ik neem ze mee op een fantasiereis tijdens een geleide meditatie om zo in contact te komen met hun emoties waar we samen in een veilige omgeving naar kijken zodat ze deze samen met mijn hulp kunnen aankijken en loslaten. Hierdoor komen ze steeds dichterbij hun eigen kracht om zo steeds sterker de wereld in te kunnen.

 

Ik doe simpele yoga oefeningen met ze hierdoor ontspant hun lichaam en kleuren samen terwijl we praten over wat hun bezig houdt.

Doordat ik voel wat het kind nodig heeft wordt het een consult wat precies aansluit op wat het kind op dat moment nodig heeft.

 

 

Een consult duurt 45 min en is zonder ouders of verzorgers dit omdat het kind dan volledig zichzelf kan laten zien zonder rekening te houden met zijn ouders of verzorgers.

 

2 consulten € 111,-

4 consulten € 222,- met een geleide kindermeditatie.

6 consulten € 333,- met een geleide kindermeditatie en een les kinderyoga.